Contact

het Woonplan contact

De mensen betrokken bij Het Woonplan:

Wanda van Enst - het Woonplan

Wanda van Enst


Wanda ondersteunt verschillende gemeenten die met de Woonplan-aanpak aan de slag zijn. Als procesbegeleider en projectleider houdt ze de belangen en doelen scherp en stuurt bij waar nodig.

Wil je met Het Woonplan aan de slag? Neem contact op met Wanda.

Nick Stringer - het Woonplan

Nick Stringer

Nick heeft van zijn eigen gemeente (Westervoort) een Woonplan gekregen en was meteen laaiend enthousiast. Niet alleen ging hij direct met de stappen uit het plan aan de slag om zijn woning aan te pakken, het is zijn overtuiging dat iedere woningeigenaar een Woonplan verdient. Nick stelt Woonplannen op en helpt woningeigenaren met inzicht in hun eigen woning.

het Woonplan Favicon

Adviseur Duurzaam Wonen (vacature)

Het aardgasvrij maken van woningen: één van de belangrijkste doelstellingen van een CO2 neutraal gebouwde omgeving in 2050, en jouw passie binnen de energietransitie! Omdat voor veel woningeigenaren de weg hier naartoe moeilijk en onoverzichtelijk is, heeft Endule ‘Het Woonplan’ ontwikkeld. Hiermee stel jij als Adviseur Duurzaam Wonen een praktisch en op maat gemaakt verduurzamingsplan voor de woning en bewoners op, dat volledig is afgestemd op hun persoonlijke wensen en behoeften.

Werken als Adviseur Duurzaam Wonen bij Endule? Klik hier voor meer informatie.

Het Woonplan is door Endule ontwikkeld in opdracht van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Met deze werkwijze kunnen gemeenten en energieprofessionals Woonplannen op laten stellen waar woningeigenaren direct mee aan de slag kunnen. Endule heeft de verantwoordelijkheid voor het beheer en de doorontwikkeling van het Woonplan op zich genomen.

Initiatiefnemer
Endule is helemaal thuis in de energietransitie. Endule werkt vanuit de overtuiging dat iedereen in Nederland een gezond, betaalbaar en duurzaam huis verdient. Endule jaagt de energietransitie aan, geeft advies, en doet proces- en programmamanagement. Endule kenmerkt zich als een gesprekspartner op alle niveaus; van aan de keukentafel tot aan de bestuurstafel.

logo-endule transparant


Samenwerking

Voor een aantal Woonplan-trajecten is Endule een strategische samenwerking aangegaan met
Diep en Barzilay+Ferwerda. De mensen van Diep zijn bijzonder goed in co-creatie, participatie en communicatie en hebben skills op het vlak van proces- en programmamanagement.  Barzilay+Ferwerda is een bureau voor architectuur en stedenbouw met een bovengemiddelde belangstelling voor de jaren 60-70-80 wijken. Naast ontwerp verrichten zij ook onderzoek en helpen ons om Het Woonplan op een verantwoorde manier te laten landen in de wijk.