Contact /Over ons

het Woonplan contact

De mensen betrokken bij Het Woonplan:

Sjoerd Klijn Verderman - het Woonplan

Sjoerd Klijn Velderman


Sjoerd is een doorgewinterde energie-expert. Hij werkt al jaren aan het versnellen van de energietransitie, van de stijger tot de bestuurskamer. Sjoerd neemt het voortouw in de technische (door)ontwikkeling van het Woonplan.

Wanda van Enst - het Woonplan

Wanda van Enst


Wanda ondersteunt verschillende gemeenten die met de Woonplan-aanpak aan de slag zijn. Als procesbegeleider en projectleider houdt ze de belangen en doelen scherp en stuurt bij waar nodig.

Wil je met Het Woonplan aan de slag? Neem contact op met Wanda.

Nick Stringer - het Woonplan

Nick Stringer


Nick heeft van zijn eigen gemeente (Westervoort) een Woonplan gekregen en was meteen laaiend enthousiast. Niet alleen ging hij direct met de stappen uit het plan aan de slag om zijn woning aan te pakken, het is zijn overtuiging dat iedere woningeigenaar een Woonplan moet hebben. Nick stelt Woonplannen op en helpt woningeigenaren met inzicht in hun eigen woning.

het Woonplan Favicon

Vacature Woonplanner


Eén van de grootste uitdagingen op dit moment is het terugbrengen van onze totale CO
2 -uitstoot. Bij de doelstelling van een CO2 neutraal gebouwde omgeving in 2050 hoort het van aardgas afhalen van woningen. Woningeigenaren weten echter vaak niet wat ze moeten doen, waar ze moeten beginnen en vinden het al helemaal lastig om een volledig spijtvrij plan op te stellen. Daar heeft Endule 

 ‘Het Woonplan’ voor ontwikkeld, waarbij we een op maat gemaakt verduurzamingsplan voor de woning en bewoner opstellen. Hier willen we jou als Woonplanner voor inzetten!  

Werken als Woonplanner bij Endule? Klik hier voor meer informatie.

Het Woonplan is door Endule ontwikkeld in opdracht van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Endule heeft zich verantwoordelijk gevoeld om het beheer en de doorontwikkeling op zich te nemen.
Een werkwijze voor gemeenten en energieprofessionals, waarmee ze Woonplannen op kunnen stellen waar woningeigenaren direct mee aan de slag kunnen.

Initiatiefnemer
Endule is helemaal thuis in de energietransitie. Endule werkt vanuit de overtuiging dat iedereen in Nederland een gezond, betaalbaar en duurzaam huis verdient. Endule jaagt de energietransitie aan, geeft advies, en doet proces- en programmamanagement. Endule kenmerkt zich als een gesprekspartner aan de keukentafel tot aan de bestuurstafel.

logo-endule transparant


Samenwerking

Voor een aantal Woonplan-trajecten is Endule een strategische samenwerking aangegaan met
Diep en Barzilay+Ferwerda. De mensen van Diep zijn bijzonder goed in co-creatie, participatie en communicatie en hebben skills op het vlak van proces- en programmamanagement.  Barzilay+Ferwerda is een bureau voor architectuur en stedenbouw met een bovengemiddelde belangstelling voor de jaren 60-70-80 wijken. Naast ontwerp verrichten zij ook onderzoek en helpen ons om Het Woonplan op een verantwoorde manier te laten landen in de wijk.